Stat's

video

Loading...

Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010

"Για σένα ζω... Για σένα τραγουδώ..."

Όπως στη ζωή μας ο ρυθμός και η μουσική συνοδεύουν τα συναισθήματα μας, έτσι και στο γήπεδο, ένας ρυθμός και ένα σύνθημα μπορεί να μας εκφράσει.Συνθήματα από τις ομάδες της Superleague ... Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας χωρίς, ατμόσφαιρα, συνθήματα και οπαδούς και των δύο ομάδων (το τρίτο δυστυχώς δεν το βλέπουμε συχνά για ευνόητους λόγους) είναι σαν άνοστο φαγητό. Ειδικότερα τα συνθήματα, είναι το "αλατοπίπερο" ακόμα και σε ένα ματς... σούπα!

Πόσες φορές ενώ παρακολουθείτε έναν αγώνα, είτε από το γήπεδο, είτε από την τηλεόραση, προσπαθείτε να ακούσετε το σύνθημα που λέει η πλευρά των οργανωμένων οπαδών; Και πόσες φορές σας κάνει να γελάτε, να συνοδεύετε και εσείς με τη φωνή σας, ή να αποδοκιμάζετε γιατί σας βρίσκει αντίθετους;Διαβάστε  τους "ποιητές" των ελληνικών γηπέδων:
ΑΕΚ

1) "ΑΕΚΑΡΑ, σε χιόνια και βροχές, ΑΕΚΑΡΑ, σε δύσκολες στιγμές, ΑΕΚΑΡΑ όπου και αν παίζεις θα 'μαι, με την ORIGINAL μαζί και στο Θεό θα πάμε".

2) "Μια ομάδα στον κόσμο αγαπώ το όνομα της είναι γνωστό την καρδιά αν ρωτήσεις θα πει μοναχά Ένωσις".

3) "Έλα να νιώσεις πως είναι η ζωή κι όλα τα ωραία μες στη σκεπαστή. Εδώ είναι το σπίτι του κάθε ΑΕΚΤΖΗ, εδώ δεν μπαίνουν γαύροι και αστυνομικοί. ORIGINAL, σε αγαπώ, για σένα μόνο τραγουδώ..."

4) "ΑΕΚ εδώ, ΑΕΚ εκεί, ΑΕΚ και στην Αμερική, Οι ήρωες να 'ναι καλά, η ΑΕΚαρα να γ***, για τα παιδιά στην ξενιτιά".

5) "Δε θέλω τζάκι, δε θέλω σόμπα, θέλω μονάχα της original τη μπόμπα, να με πωρώνει, να με τρελαίνει και κάθε μέρα πιο πολύ να μ'αρρωσταίνει"


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

1)"Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό, όπου πας εσύ θα είμαι πάντα εγώ να σου τραγουδώ".

2)"Είσαι αρρώστια που δεν γίνεται καλά, μου έχεις πάρει το μυαλό και την καρδιά, τέτοια αρρώστια δυνατή μου το είπαν και οι γιατροί, είναι ανίατη είναι παντοτινή, οεοεοε... Δεν μπορώ να γιατρευτώ, ούτε φάρμακο να βρω γι'αυτό φέρτε μας το ευρωπαϊκό".

3)"Τη και αν στα αρ***** μας τα γράψαμε όλα και οικογένεια φίλους και δουλειά, ρε δεν γα****** ο Θρύλος πάνω απ' όλα, μόνο αυτός μου δίνει τη χαρά. Τι και αν πονάω και αν υποφέρω και ας είμαι 10 μέρες νηστικός, ρε δεν γα****** θα τα καταφέρω, για να φωνάξω Ολυμπιακός. Και αν τρώτε ξύλο φλώροι δεν πειράζει....."

4) "Εκεί ψηλά ψηλά στο Ντελε Άλπι, αφήσαμε ένα κόκκινο πανό, το αφήσαμε εκεί για να θυμίζει το 90' λεπτό. Στο Ντελε Άλπι πήγαμε χιλιάδες και ζήσαμε στιγμές μοναδικές και κάναμε μπ****** το Τορίνο, για σένα Ολυμπιακέ. Θρύλε μου κάνε ένα χατήρι, κάνε αλήθεια ένα όνειρο τρελό, μαζί με μας να δούνε και οι νεκροί μας τον Θρύλο μας στον τελικό".

ΠΑΟΚ

1) "ΟΥ... Α...!"

2) "ΠΑΟΚ εδώ, ΠΑΟΚ εκεί, ΠΑΟΚ θα είμαι μια ζωή, και όσο ζώ, θα σ' αγαπώ, για το Δικέφαλο αετό, και τον τρελό σου το ΛΑΟ".

3) "Σε γνωρίζω απ' τη φανέλα την ασπρόμαυρη στολή σ' αγαπώ με τόσο τρέλα όσο τίποτα στη γη σ' όποιο γήπεδο κι αν παίζεις πάντα θα σ' ακολουθώ μια ζωή θα το φωνάζω ΠΑΟΚΑΡΑ σ' αγαπώ".

4) "ΟΟΟΟ ΠΑΟΚΑΡΑ, έχω τρέλα μέσ' στο μυαλόόόόόό, όπου και να παίζεις πάντα θα σ' ακολουθώ, για σένα θα
πεθάνω και για σένα μόνο ζώ!"

ΠΑΟ

1) "Είναι ένα χόρτο μαγικόόόόό.... φέρτε μου λίγο για να πιώώώώ..... τον ΠΑΟ μουουου να ονειρευτώώώώ και να φωνάξω στο Θεό Πανάθα μου σε αγαπώ σαν ηρωίνη σαν σκληρό ναρκωτικό σαν το χασίς το LSD για σένα ΠΑΟ μαστουρώνει όλη η γη"

2) "Κάθε μέρα σ΄αγαπώ πιο πολύ, πιο πολύ, πιο πολύ, πιο πολύ. Τριφυλλάρα μου σε αγαπώ, όπου παίζεις μαζί σου και εγώ, στις χαρές και στις λύπες μαζί, τριφυλλάρα μονάχα εσύ, είσαι αρρώστια μοναδική, ότι έχω σε αυτή τη ζωή. Διακρίσεις ταξίδια πολλά, χαραγμένα βαθιά στην καρδιά. Κι αν δεν έχω καθόλου μυαλόόόόόό, τριφυλλάρα το πήρες και αυτόόόό, και αν δεν έχω καθόλου λεφτάάάάάάάά, τρι-φυ-λλάάάάρα τα πήρες και αυτά. ΠΑΟ ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ"

3) "Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναικός"

4) Φωνάξτε τον ψυχίατρο, ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ, να δούμε τι θα γίνει, ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ, να τον τρελάνουμε και αυτόν, ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ, και βάζελος να γίνει..."
.

ΑΡΗΣ

1) "AΡΗ Σ' ΑΓΑΠΩ, ΘΕΛΩ Ν' ΑΚΟΥΣΤΕΙ Μέσα στα όνειρά μου έχω εσένα, πόσο μου ομορφαίνεις ρε Άρη τη ζωή, πρωί, μεσημέρι, βράδυ, θα 'μαστε μαζί, μέχρι να πάμε όλοι στην κόλαση ΑΡΗ Σ' ΑΓΑΠΩ, ΘΕΛΩ Ν' ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΡΗ Σ' ΑΓΑΠΩ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ..."

2) "ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΕΣΥ Μ' ΑΡΩΣΤΑΙΝΕΙΣ ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ, ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ, ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΒΡΩ, ΑΡΕΙΑΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΓΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ."

3) "ΑΡΗ ΟΛΕΟ ΟΛΕΟ ΟΛΕΟ ΟΛΕ..ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ..ΑΡΗ ΟΛΕΟ ΟΛΕΟ ΟΛΕΟ ΟΛΕ..ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ..ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ..ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΘΑ ΜΑΙ ΕΚΕΙ..ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΕΩ... ΟΛΕΟ ΟΛΕ..ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΠΟΤΕ..ΘΕΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟ..ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑΑ"

4) "ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΓΙΝΟΜΑΙ ΖΑΝΤΑ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ..ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ..ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ Η ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΩ..ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ ΕΣΥ..ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΓΩ..ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ..ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΙΣΤΑ Σ ΑΚΟΛΟΥΘΩ..ΠΟΡΩΘΗΚΑ... ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ".

ΛΑΡΙΣΑ

1) "ΑΕΛ και whiplash για πάντα θα 'μαι δίπλας"

2) "ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΣΑΝ ΤΟ 88' ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ
ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΤΕ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΠΗΝΕΙΟ (Χ2) ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ Γ***** ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΑΕΛ Σ'ΑΓΑΠΩ"

3) "ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΥΣΣΙΝΗ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΑΑΑ ΘΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΘΑ ΣΤΟ ΛΕΩΩΩΩ ΑΕΛ ΟΛΕ ΑΕΛ ΟΛΕΟΟΟΟ"

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:

1) "Πήγε ο πατέρας μου στο τμήμα και του είπε ο διοικητής, κύριε ο γιος σου είναι αλήτης, είναι και τοξικομανής. Μπήκαν οι μπάτσοι μες στο σπίτι και κατάσχεσαν τα εξής: 10 γραμμάρια ηρωίνη και 1,5 κιλό χασίς. Μα τη μεγάλη μου μαστούρα, δεν την πειράξανε ευτυχώς, ήταν ένα κασκόλ στον τοίχο, που έγραφε Πανιώνιος".

2) "Πάνι ολέ ολέο, ότι θέλω λέω λέω, Πάνι ολέ ολέο μακριά σου καταρρέω. Είσαι στη ζωή μου Πανιωνάρα η αρχή, τέλος και αρχή, ουσία που με κάνει τρελά παρανοϊκό, σα ναρκωτικό, θέλω να ξεμπλέξω από σένα δεν μπορώ. Δεν μπορώωωω!"

3) "Ρεκόμπα, Ρεκόμπα, Ρεκόμπα, θα τους γα****** θα τους κάνεις όλους ρόμπα. Άντε μ**** τελειώσανε τα αστεία, θα χάνετε πριν έρθετε πλατεία".

ΟΦΗ

1) "Ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει κι απ' άκρη σ' άκρη καίει το νησί γενίτσαροι κανένας δεν γλιτώνει οι ομιλητες είμαστε μαζί λατρεύουμε τον ΟΦΗ και την Κρήτη και το καμίνι τώρα ξαναζεί..."

2) "Είναι μαγκιά τρόπος ζωής ναρκωτικό που δεν μπορείς ν΄ απαλλαγείς να είσαι οφητζής τρελός να σε περήφανος που είσαι Κρητικός!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου